Menu
Rostaing

Leren tuinhandschoen

Oker
Rostaing
Leren tuinhandschoen
Oker
  Oker
  37,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  De alleskunner

  Een ademende handschoen van volnerf rundsleder, zeer comfortabel om te dragen en ideaal voor het werken in bloem- en groentebedden. Het beschermt ook de handen tijdens de meer bewerkelijke taken - wanneer plantgaten moeten worden gegraven, bomen of struiken moeten worden geplant of teruggesnoeid. Het buitenmateriaal is waterafstotend. De verlengde manchetten zijn afgebiesd en de rug van de hand heeft een brede, binnenste elastische band om ervoor te zorgen dat de handschoen goed aansluit.

  Rostaing. In Frankrijk sinds 1789

  De handschoenen van de Franse fabrikant Rostaing hebben de reputatie hun gebruikers maximaal comfort te bieden. De oorsprong van het familiebedrijf in de regio Rhône-Alpes is een leerlooierij die in 1789 werd opgericht. In de geschiedenis van het bedrijf, die nu meer dan tweehonderd jaar omspant, is een aantal productielocaties naar het buitenland gegaan. De handschoenen die wij voor ons assortiment hebben gekozen komen dus niet meer uit Frankrijk, maar worden geproduceerd in de eigen vestigingen van het bedrijf in Marokko en China.

  Onderhoudsinstructies:

  Bij verontreiniging wassen met water en een beetje milde zeep, goed laten drogen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 10095

   Volnerf rundleer, stiksels van polyamide garen. Katoenen randband. Gemaakt in Marokko.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen