Menu
Zeha

Leren sportschoen

Grijsblauw
Zeha
Leren sportschoen
Grijsblauw
  259,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Die met de dubbele streep

  De klassieke sportschoen die onder andere door de Olympische atleten van de DDR werd gedragen - uit de serie "Carl Häßner Meisterschuhe". Zeha Berlin heeft de beproefde serie op basis van oude modellen opnieuw uitgebracht en laat ze in Portugal maken van leer van Italiaanse oorsprong.

  Jong schoenenmerk met geschiedenis. Zeha Berlijn

  Zeha is meer dan honderd jaar oud en tegelijkertijd jong. Genoemd naar de initialen van de oprichter Carl Häßner, groeide het bedrijf in de jaren twintig uit tot het favoriete schoenenmerk van de Berlijnse bohémiens. In de dagen van de DDR was het bedrijf, dat handelde onder de naam "VEB Spezialsportschuh Hohenleuben", vooral bekend om zijn handgemaakte sportschoenen en werd het zelfs de outfitter voor het Olympische team van de DDR - de Zeha-sportschoenen, handgemaakt van goede materialen, konden volledig concurreren met hun westerse tegenhangers.

  Na de hereniging moest het bedrijf faillissement aanvragen - het Zeha-hoofdstuk leek voorbij. Maar toen Alexander Barré uit Berlijn bij een vriend thuis oude Zeha-schoenen tegenkwam, besloot hij het merk in 2002 nieuw leven in te blazen, aanvankelijk door de zeldzame overgebleven voorraad te verkopen. Bovendien stelde hij de merkrechten veilig en begon hij in 2003 opnieuw met de productie op basis van oude modellen, catalogi, coupes en schoenen. Tegenwoordig vervaardigt hij in Portugal zorgvuldig vervaardigde sportschoenen, lage schoenen en enkelhoge schoenen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 69306

   Kalfslederen bovendeel (dikte 1,3 mm), plantaardig gelooid (wit-rood, Braun-grijs, grijs-blauw) of chroomgelooid (donkerblauw, cognac-Braun). Voering en binnenzool van kalfsleer, chroomgelooid. Leren tussenzool, beklede buitenzool en rubberen hak. Gemaakt in Portugal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen