Leatherman

Leatherman® Surge Multifunctioneel gereedschap

Leatherman
Leatherman® Surge Multifunctioneel gereedschap
  189,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Tackle. Leatherman® Surge.

  Voor klusjesmannen of noodgevallen van welke aard dan ook, het kan worden gebruikt om snel bijna alles thuis of onderweg te repareren. De Surge overtuigt met 21 functies en 2 bits (kruis en platte sleuf). Dit grote aantal gereedschappen maakt hem iets dikker en zwaarder dan andere Leatherman multifunctionele gereedschappen, maar hij ligt onovertroffen in de hand. De geopende multitool biedt (naald-)tangen met krimp-, vergrendel- en krimpfunctie en draadknippers (normale draad, harde draad, gevlochten draad). Zaag en vijl (voor hout of metaal en een met diamant beklede vijl) zijn verwisselbaar, de houder hiervoor is ook geschikt voor decoupeerzaagbladen. Het heeft ook een schaar, 2 messen (420-HC glad geslepen en 420-HC gekarteld), een stripmes, een messenwisselaar, een priem (met oog), 2 bithouders (groot, klein), een grote schroevendraaier, een flesopener en blikopener en een liniaal (lengte 19 cm).

  Leatherman®. De veelzijdige

  Het idee voor een multifunctioneel gereedschap ontstond bij de Amerikaanse ingenieur Tim S. Leatherman in 1968 toen zijn auto het begaf tijdens een reis naar Polen. Van 1975 tot 1980 ontwikkelde hij een dergelijk gereedschap en sindsdien produceert hij het in Portland, Oregon. Het succesvolle product trok een aantal imitators aan, die allemaal van mindere kwaliteit zijn dan het origineel, dat nog steeds in de VS wordt geproduceerd. Wij hebben de Leatherman® Tools al jaren in ons assortiment. Degenen die een van deze multitools bezitten, nemen hem mee op elke reis, elke wandeling en elke vakantie, en sommigen hebben hem zelfs altijd bij zich in het dagelijks leven. En hoewel de toepassingsgebieden van de eerste Leatherman® tools veelzijdig waren, heeft Leatherman® ze verder ontwikkeld en er zowel kleinere als grotere modellen aan toegevoegd, waardoor ze nog meer gedifferentieerd zijn naar de respectievelijke toepassingsgebieden en de gebruikers. Daarom kunnen we naast de klassieke Wave+ bijvoorbeeld ook de Surge aanbieden voor knutselaars en reparateurs of de Signal voor buitensporters.

  Hint:

  Het multifunctionele gereedschap bevat vergrendelbare messen die met één hand kunnen worden geopend. Multifunctioneel gereedschap met vergrendelbare messen is geen wapen in de zin van de wapenwet, en mag dus vrij worden verkocht. Er zij echter uitdrukkelijk op gewezen dat er in Duitsland een openbaar verbod op het dragen van dit soort messen bestaat - zij moeten buitenshuis of op eigen terrein in een afgesloten houder worden gedragen. Nadere informatie staat in §42a WaffG.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14976

   420 HC roestvrij staal. Gemaakt in de VS. Gesloten L 11,5 x B 4 cm, geopend L 18 x B 6,7 cm. Gewicht 350 g. In een nylon holster met riemlus.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen