Leatherman

Leatherman® Signal Outdoor Tool

Leatherman
Leatherman® Signal Outdoor Tool
  169,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Voorbereid op noodgevallen. Leatherman® Signaal

  Dit multifunctionele gereedschap is ontwikkeld door Leatherman® samen met survivalspecialisten, dus de functies zijn geselecteerd om outdoorliefhebbers en avonturiers te helpen omgaan met extreme situaties in een noodgeval - wat hopelijk niet zal gebeuren. Onder normale omstandigheden is het Signaal bedoeld als nuttige metgezel bij buitenactiviteiten en biedt het nuttige hulpmiddelen bij het vissen of jagen, kamperen, wandelen of geocaching. Het gereedschap wordt geleverd met in totaal 19 functies en twee bits (kruis en sleuf). Net als een zakmes klapt de Leatherman® Signal uit met bewezen gereedschap aan de zijkanten: een zaag, 420-HC combinatiemes (glad en gekarteld) en priem (met oog), een stripmes, een grote bithouder, een flesopener en blikopener. De Leatherman® Signal is ook uitgerust met een 1/4" ringsleutel, een hamer, een diamanten messenslijper, een vuursteenstokje, een noodfluitje en een karabijnhaak. Wanneer het multifunctionele gereedschap zelf is uitgeklapt, biedt het een (naald-)tang met krimp-, sluit- en persfunctie en een verwisselbare draadtang (normale/harde draad).

  Leatherman®. De veelzijdige

  Het idee voor een multifunctioneel gereedschap ontstond bij de Amerikaanse ingenieur Tim S. Leatherman in 1968 toen zijn auto het begaf tijdens een reis naar Polen. Van 1975 tot 1980 ontwikkelde hij een dergelijk gereedschap en sindsdien produceert hij het in Portland, Oregon. Het succesvolle product trok een aantal imitators aan, die allemaal van mindere kwaliteit zijn dan het origineel, dat nog steeds in de VS wordt geproduceerd. Wij hebben de Leatherman® Tools al jaren in ons assortiment. Degenen die een van deze multitools bezitten, nemen hem mee op elke reis, elke wandeling en elke vakantie, en sommigen hebben hem zelfs altijd bij zich in het dagelijks leven. En hoewel de toepassingsgebieden van de eerste Leatherman® tools veelzijdig waren, heeft Leatherman® ze verder ontwikkeld en er zowel kleinere als grotere modellen aan toegevoegd, waardoor ze nog meer gedifferentieerd zijn naar de respectievelijke toepassingsgebieden en de gebruikers. Daarom kunnen we naast de klassieke Wave+ bijvoorbeeld ook de Surge aanbieden voor knutselaars en reparateurs of de Signal voor buitensporters.

  Hint:

  Het multifunctionele gereedschap bevat vergrendelbare messen die met één hand kunnen worden geopend. Multifunctioneel gereedschap met vergrendelbare messen is geen wapen in de zin van de wapenwet, en mag dus vrij worden verkocht. Er zij echter uitdrukkelijk op gewezen dat er in Duitsland een openbaar verbod op het dragen van dit soort messen bestaat - zij moeten buitenshuis of op eigen terrein in een afgesloten houder worden gedragen. Nadere informatie staat in §42a WaffG.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14977

   Leatherman® gemaakt van 420 HC roestvrij staal, met DLC-coating. Gesloten L 11,5 x B 4 cm, open L 17,5 x B 8 cm. Gewicht 220 g. In een nylon holster met riemlus.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen