Les Racines du Ciel

Lang damesvest

Antraciet
Nieuw
Les Racines du Ciel
Lang damesvest
Antraciet
  Antraciet
  309,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Goede materiaalcombinatie: alpacahaar en biologisch katoen

  Les Racines du Ciel maakt dit lange, open vest van bijna gelijke delen alpacahaar en gecertificeerd biologisch katoen. De combinatie van materialen geeft het volumineuze breisel uitstekende draageigenschappen: het is verwarmend en temperatuurregulerend, maar toch niet te zwaar en voelt bijzonder zacht aan - ideaal voor het overgangsseizoen. En omdat alpacahaar bijzonder fijne vezels heeft en bovendien nauwelijks lanoline bevat, voelen zelfs mensen die gevoelig of zelfs allergisch zijn voor wol zich helemaal op hun gemak in dit lange vest. Het heeft geen knopen, geen ceintuur en twee ingebreide zakken met rolzomen.

  Begin bij het einde van de wereld. Les Racines du Ciel

  Op de westelijke punt van het Bretonse schiereiland ligt het departement Finistère, dat volgens zijn Romeinse naam het einde van de aarde is. Voor de Bretonnen daarentegen is het "Penn ar Bed", het begin van de wereld - een lezing die veel meer recht doet aan het merk "Les Racines du Ciel", opgericht door Nathalie Goyette en Christian Tournafol en gevestigd in Quimper. Enerzijds ligt hun begin in het feit dat de twee sinds 2005 elegante, vrouwelijke en tijdloze damesmode van hoge kwaliteit produceren. Anderzijds ligt het ook aan het feit dat Les Racines du Ciel zich als ondernemer ten doel heeft gesteld ambachtelijke tradities en producten te bevorderen en zo banen te behouden in verarmde plattelandsgebieden. De keuze van de productielocaties is navenant.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 213807

   56% alpaca, 44% katoen. Gemaakt in Portugal. Ruglengte voor maat M = 88 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Handwas maximum temperatuur ( 40 °C )
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Mild proce
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen