Lamy

Lamy Aion Balpen

Lamy
Lamy Aion Balpen
  42,90 €
  16,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Monolithische nieuwkomer.

  De nieuwste toevoeging aan het Lamy assortiment: de Aion (wat eeuwigheid betekent in het Grieks) schrijfinstrumentenserie, geïntroduceerd in 2017 en bestaande uit vulpennen, rollerballs en balpennen. Het ontwerp is afkomstig van de Brit Jasper Morrison, die de voorkeur geeft aan de geëvolueerde archetypische (eenvoudige, nuttige, beproefde, voor iedereen betaalbare) vorm boven het spectaculaire ontwerp. De monolithische, technisch geavanceerde en toch verrassend betaalbare Aion maakt deze bewering waar.

  Schrijf mooier. Lamy

  Wanneer knutselende monteurs en ontwerpers elkaar ontmoeten, zijn conflicten onvermijdelijk. Als dit niet het geval is, moeten ofwel marketing en productontwerp een gebrek aan ideeën en innovatie verhullen, ofwel werken beide partijen vanaf het allereerste begin van de productontwikkeling als gelijken samen en gaan technische en ontwerpontwikkeling hand in hand vanaf de eerste schets tot het eindproduct. Dit laatste concept wordt gevolgd door de in Heidelberg gevestigde schrijfwarenfabrikant Lamy, wiens vulpennen en balpennen hun vorm danken aan de samenwerking met gerenommeerde ontwerpers sinds de jaren zestig - zoals Gerd A. Müller, die in 1966 de beroemde "Lamy 2000" presenteerde, een stijlicoon uit die tijd, Mario Bellini, die klassieke en moderne elementen combineerde in het ontwerp van de "Lamy Imporium" in 2015, en Jasper Morrison, die in 2017 de monolithische "Lamy Aion" bedacht. De schrijfinstrumenten worden volledig in Heidelberg vervaardigd; zelfs het gereedschap wordt in eigen huis gemaakt en elke gouden penpunt wordt met de hand gegraveerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 37630

   Lichaam van diepgetrokken aluminium, geborsteld en zwart geanodiseerd (huls) of gestraald en zwart geanodiseerd (greep). Clip gepolijst roestvrij staal. Draaimechanisme. Met één zwarte Lamy kogelvulling met grote capaciteit, lijndikte M. Lengte 14 cm, Ø 1,2 cm. Gewicht 31 g. De Lamy balvulling met grote capaciteit is geschikt voor navulling.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen