La Rochère

La Rochère Koffieglas Geribd

80 ml
La Rochère
La Rochère Koffieglas Geribd
80 ml
  5,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Goedkoop machineglas

  Uit de oudste nog in productie zijnde Franse glasfabriek in het oosten van het land: machinaal vervaardigd drinkglas. Door hun gewicht zijn de glazen zeer stabiel - een enkele windvlaag zal ze niet van de tuintafel stoten. De dikke wanden hebben nog een ander voordeel: gekoelde dranken blijven langer vers, terwijl het glas aan de buitenkant minder snel afkoelt en prettig in de hand ligt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85129

   De ribben aan de buitenkant van het glas houden de hand op afstand van de - in gevulde toestand - hete wand en maken zo een comfortabele hantering mogelijk. Geperst glas.
   Volume 80 ml. Hoogte 7 cm, Ø 7 cm. Gewicht 130 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen