designimdorf

Kruk eikenhout

designimdorf
Kruk eikenhout
  249,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Eenvoudige kruk met handgemaakte details.

  In gebruik als noodzitje of als bijzettafel - deze archetypische eiken kruk valt op door zijn handgemaakte details. De drie gedraaide, naar beneden taps toelopende poten zijn op een beproefde manier met de zitting verbonden: in de kopse kant van de poten zijn wiggen geslagen, die door de zitting heen worden gestoken en gelijmd, wat de stabiliteit merkbaar vergroot. Daarna wordt de overhang afgezaagd en het hele zitvlak geschuurd. Deze zichtbare verbinding is bijvoorbeeld bekend van de klassieke Britse Windsor Chair, en staat in deze context bekend als een "wedge joint". De poef wordt vervaardigd in een werkplaats in het Zwarte Woud.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13741

   Gemaakt van eikenhout (herkomst Frankrijk en Duitsland), in de was gezet. Gemaakt in Duitsland. 43,5 cm hoog, zitting Ø 30 cm. Gewicht 1,4 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen