Én Gry & Sif

Konijnen voelden

(2 stuks)
Én Gry & Sif
Konijnen voelden
(2 stuks)
  17,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin maart, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Lange lepels met charme

  Konijn in de kuil zat en... spitste zijn oren! Een typisch gezicht: Vanuit zijn holte in de grond, rekt de haas aandachtig zijn lange lepels op. Dit paar hazen is niet minderwaardig en is ook van de vaste soort. In plaats van naar de heuvels te rennen, zitten deze twee konijnen, met de hand gevilt van zuivere Nieuw-Zeelandse wol, rustig en gedragen zich zoals een langdurige kamer- en tafeldecoratie betaamt: innemend charmant.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207571

   100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Groot konijn hoogte 12 cm, breedte 6 cm, diepte 8 cm. Gewicht 35 g. Kleine haas Hoogte 9 cm, breedte 4 cm, diepte 6 cm. Gewicht 25 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen