Koh-I-Noor

Koh-i-Noor loodhouder gekleurd 2 mm lood

Koh-I-Noor
Koh-i-Noor loodhouder gekleurd 2 mm lood
  59,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Mechanische kleurpotloden

  Wat goed is voor het potlood is ook zeer welkom en functioneel voor het kleurpotlood - al was het maar dankzij de vereenvoudigde bediening, want het potlood behoudt altijd dezelfde lengte, zelfs wanneer de stift verslijt.

  Al eeuwenlang innovatief. Koh-i-Noor

  De geschiedenis van de gerenommeerde potlodenfabrikant Koh-i-Noor gaat terug tot de 18e eeuw. Koh-i-Noor werd wereldwijd bekend door de innovatieve uitvinding van Joseph Hardtmuth, die in 1792 een nieuwe methode ontwikkelde voor het persen en bakken van potloodstiften - stiften hoefden niet langer moeizaam uit massief steen te worden gehakt. Dit innovatieve vermogen is in Koh-i-Noor tot op heden bewaard gebleven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 23304

   Lederen etui met 6 stalen loodhouders (geel, zwart, groen, blauw, rood, braun), elk voorzien van 1 lood van de overeenkomstige kleur. Gemaakt in Tsjechië. Lengte houder 14 cm. Gewicht 15 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen