Kleine Tafel Kroonluchter Brons Gieten

Kleine Tafel Kroonluchter Brons Gieten
  39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Materiaalstudie.

  Als een massief stuk brons ligt de eenvoudige kandelaar - de kleinste in het Harjes-assortiment - zwaar in de hand, waarbij de ingetogen vorm alle schoonheid van het pure materiaal naar voren brengt. Voor kaarsen tot ca. 13 mm Ø zijn boomkaarsen het meest geschikt.

  Gegoten in brons

  Deze metaalwerken zijn afkomstig van Friedrich Harjes' Bremer Werkstatt, dat in 1912 werd opgericht. Harjes werkte enkele jaren voor Heinrich Vogeler bij Barkenhoff in Worpswede voordat hij de werkplaats voor object- en klokgietwerk oprichtte die nu door zijn kleinzoon wordt gerund. De bronzen objecten worden gegoten van klokbrons en hebben daarom in eerste instantie sterke contouren, vloeiende vormen en gietruggen. In een meerfasig bewerkings- en polijstproces wordt het gegoten materiaal in de werkplaats geleidelijk in zijn uiteindelijke vorm gebracht, voordat uiteindelijk het oppervlak van de bronzen kroonluchters gedurende meerdere dagen zorgvuldig wordt gladgestreken in een speciale polijsttrommel. Daarna vertonen de objecten twee dingen: een duidelijke bronsglans en een levendig oppervlak met de sporen van het bronsgieten.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 19224

   Brons gemaakt van 90% koper en 10% tin, lood- en nikkelvrij. Hoogte 2,5 cm, bovenkant 4,5 cm Ø. Gewicht 240 g. Levering zonder kaars.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen