Felo-Werkzeugfabrik

Kleine ratelset

1/4 inch
Felo-Werkzeugfabrik
Kleine ratelset
1/4 inch
  97,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Klein gereedschap in grote kwaliteit.

  De doppenset in zakformaat bestaat in totaal uit 18 onderdelen: de mini-ratel met verlengstuk en zeven doppen wordt aangevuld met een bithouder met adapter, verlengstuk en zeven bits. Alle onderdelen zijn gemaakt van chroom-vanadium-staal en kunnen overal worden gebruikt waar een grotere hefboomwerking (in combinatie met zeer grote krachten) niet nodig is - vooral in kleine ruimtes. In de praktische houten kist kan het gereedschap overal worden meegenomen of thuis in de gereedschapslade wachten op het volgende gebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 30573

   Gereedschap van chroom vanadium staal. 1 mini-ratel (1/4 inch) en 1 verlenging, 7 doppen (5; 5,5; 6; 7; 8; 10; 13); 1 bithouder met adapter en bithouderverlenging, 7 bits (3 sleuven, 4 kruis). Totaal gewicht 475 g. Geleverd in een beukenhouten doos (diepte 9 cm, breedte 16 cm, hoogte 3,5 cm).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen