KAZETO spol

Kleine onderdelenmagazin Karton

Exclusief
KAZETO spol
Kleine onderdelenmagazin Karton
  59,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Mobiel kantoor: kleine onderdelenmagazin.

  Deze kartonnen doos voor kleine onderdelenmagazin is een verbazingwekkende ruimtebespaarder voor zijn kleine afmetingen en uiterst stabiel. In 2 stappen ontvouwen zich 6 grote vakken (19,5 x 5 x 10 cm) en 4 kleine vakken (9,5 x 5 x 9,5 cm), die voldoende ruimte bieden voor schroeven, deuvels, punaises, paperclips en dergelijke of de bouwstenen in de kinderkamer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19508

   Gebogen van karton, de geplaatste vakken zijn geklonken. Met handvat en bevestigingen van plaatstaal. Hoogte 21 cm, breedte 21 cm, diepte 21 cm. Gewicht 820 g.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten