Rudolf Weber

Kleerhanger staal met clips

Rudolf Weber
Kleerhanger staal met clips
  9,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Slanke lichtgewichten. Toch stabiel

  Deze hangers lijken misschien op die waarop kleding soms wordt teruggebracht van de stomerij, maar ze zijn veel stabieler (en ook veel stijlvoller) omdat ze gemaakt zijn van 3,9 mm dik staal. Wat ze echter gemeen hebben, is dat ze weinig plaats innemen in de kleerkast - en bovendien kunnen natte kleren eraan te drogen worden gehangen zonder te verkleuren, zoals soms het geval is bij houten hangers. (Houten hangers lopen op den duur het risico van schade door vocht.) Wij bieden onze stalen hangers aan in twee versies: een eenvoudige met een broekstang en een met clips voor rokken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14433

   Vernikkeld staaldraad, Ø 3,9 mm. Klemmen van verchroomd staal en kunststof, schuifbaar. Breedte 40 cm, hoogte 19 cm. Gewicht 110 g. Gemaakt in Duitsland.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen