Manufactum

Kinderhanddoek gestreept

Fijn gestreept
Manufactum
Kinderhanddoek gestreept
Fijn gestreept
  Fijn gestreept
  32,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Gezellig en warm. De kaphanddoek voor kinderen.

  De extra aangenaaide hoek fungeert als kap om het hoofd warm te houden na het baden. De badstof binnenkant is aangenaam zacht voor de tere kinderhuid en vocht kan snel verdampen door het grote oppervlak. Met fijne grijze strepen op de natuurlijke witte basis.

  Lichtgewichten met een groot absorptievermogen. Zomers badtextiel uit het Waldviertel.

  Voor familiebaden en baddagen - het textiel van lichte badstof is volledig op elkaar afgestemd. Wat ze allemaal gemeen hebben is hun speciale weefsel: Eén kant is geweven als badstof met de typische lus, die veel vocht kan opnemen. De andere kant is glad en zacht. Dit bespaart gewicht (basisgewicht 330 g/m²) en volume zonder dat de handdoeken aan absorptievermogen verliezen, waardoor ze ideaal zijn voor reizen, strand en zwembad.

  Badstof van GOTS-gecertificeerd katoen.

  Een ander bijzonder kenmerk is de kwaliteit van het katoen: het is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt in Turkije en is gecertificeerd volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS). De GOTS stelt hoge normen voor de duurzame productie van textiel uit biologisch geteelde natuurlijke vezels in de hele productieketen, van de winning van de textielvezels, de verwerking en de distributie ervan tot ethische en sociale criteria. De naleving van de normen wordt jaarlijks gecontroleerd en de GOTS-certificering wordt opnieuw toegekend. Het badtextiel wordt geproduceerd door de textielfabrikant Framsohn, die zelf GOTS-gecertificeerd is. Sinds 1908 houdt het bedrijf, dat nog steeds door een familie wordt geleid, zich bezig met de productie van hoogwaardige badstofproducten. De gehele productie vindt nog steeds plaats in de hoofdvestiging van het bedrijf in het Waldviertel - een teken van de verbondenheid met de natuur en de mensen in het Waldviertel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 18979

   100% katoen. Herkomst Turkije. Basisgewicht 330 g/m². Garengetal in de grondschering Nm 40/2, in de lusschering en in de inslag Nm 27. Krimp 8%. Gemaakt in Oostenrijk. 80 × 80 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel lage temperatuur ( 60 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten