Pure Pure

Kinderbroek linnen

Natuur
Pure Pure
Kinderbroek linnen
Natuur
  Natuur
  47,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Comfortabele pasvorm, meer bewegingsruimte

  Wat je kleintje interesseert en vooral ondersteunt in zijn ontwikkeling, is de losse, comfortabele snit van zijn kleding, die hem de vrijheid geeft om naar hartenlust te bewegen - nou ja, en tegelijkertijd wil je dat je kind goed gekleed is. Daarom maakt een comfortabele elastische tailleband, aangevuld met een katoenen trekkoord, de losse snit van deze broek compleet en zorgt voor een goede pasvorm, zelfs als je kleintje lunges of splits wil oefenen (of ze zelfs onvrijwillig doet). De omgeslagen zoom biedt extra bewegingsruimte als een zomerse groeispurt onvermijdelijk meer beenlengte vereist. En de twee zakken in de zijnaad blijken praktische opberg- en transportmiddelen te zijn voor de zakdoek en natuurlijk voor alle schatten die zijn opgegraven tijdens de verkenningstochten door het bos, de weide en de zandbak. We zeggen het maar.

  Linnen. Perfect voor leuke zomerdagen

  Zomerkleding van linnen is ideaal voor de gevoelige huid van kinderen: De natuurlijke vezel is extreem slijtvast en scheurvast en is daarom ook erg praktisch voor kleine jongens - zo'n lievelingsitem wil je elke dag dragen, vooral omdat linnen bij elke wasbeurt nog zachter wordt zonder aan duurzaamheid in te boeten. Omdat linnen veel vocht kan absorberen en snel weer afgeeft aan de omgeving, heeft het ook een van nature aangenaam verkoelend effect op de huid. Het bijna antistatische effect van linnen is vooral interessant voor kinderen met allergieën: dankzij het gladde oppervlak is de vezel minder vatbaar voor vuil en heeft het ook stof- en pollenwerende eigenschappen - erg handig voor jonge en oude allergiepatiënten.

  Een duidelijke zaak voor puur plezier: Pure Pure

  Bensheim, anders beter bekend om zijn historische gebouwen, goede wijn en beschutte ligging op de hellingen van het Odenwald, is de thuisbasis van het Pure Pure label. En misschien is het wel de nabijheid van en het dagelijkse contact met de natuur die de Pure Pure Pure-filosofie in belangrijke mate heeft geïnspireerd. De naam zegt het in ieder geval al: de producten moeten pure vreugde uitstralen wanneer ze gedragen worden en de materialen waarvan ze gemaakt zijn, zijn puristisch in de zin van natuurlijk puur. De ontwerpen voor kinderen bieden ook (en vooral) een draagcomfort dat wordt gekenmerkt door een natuurlijke luchtigheid. Het bedrijf richt zich ook op verantwoord ondernemen buiten de eigen productie: Pure Pure is lid van het brancheoverkoepelende Bundesverband Nachhaltige Wirtschaft e.V., een ecologisch georiënteerde ondernemersvereniging.

  Productinformatie

  Artikel nummer 212180

   100% linnen. Tailleband met elastiek en katoenen band. Gemaakt in Litouwen.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Vlak drogen
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen