Guthmann

Ketting met hanger zon/goudsymbool

Guthmann
Ketting met hanger zon/goudsymbool
  879,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Goud uit Duitse rivieren

  Het goud voor deze hanger in de vorm van het alchemistische symbool van de zon werd gewonnen uit Duitse rivieren zonder toevoeging van kwik of cyaniden; om het materiaal te scheiden van grind en zand volstaat een milieuvriendelijke kanaalwassing. Het ontwerp van de komvormige hanger is gebaseerd op goudvondsten uit de Keltische periode - Keltisch komgoud. Het stempelproces geeft het fijne goud, dat van zichzelf zacht is, meer hardheid, en de komvorm van de zonvormige hanger geeft het materiaal meer stabiliteit.

  Juwelen uit Pforzheim. Martin Guthmann

  Hoogwaardige juwelen betaalbaar maken voor zoveel mogelijk mensen - met dat doel voor ogen richtte goudsmid Martin Guthmann in 1906 zijn juwelenfabriek op. Vandaag, in de vierde generatie geleid door zijn achterkleinzoon, produceert het familiebedrijf nog steeds volledig in de juwelen- en goudstad Pforzheim. In de fabriek worden gewalste, gestanste, getrokken en gegoten onderdelen met de hand in kleine series geassembleerd. In het ontwerp worden onder meer oude sieraadvormen en ornamenten uit de eigen geschiedenis verwerkt: ze worden gegoten en - met behulp van historische fabricagetechnieken - overgebracht naar onze tijd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16900

   Hanger 999 goud. Roestvrij stalen kogelsluiting. Katoenen ketting. Kettinglengte 86 cm. Ø hanger 1,1 cm. Gewichtsketting 3 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen