ritterwerk

Ketel Fontana5

Wit
ritterwerk
Ketel Fontana5
Wit
  169,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Een eenvoudige cilindrische basisvorm, overtuigende bediening en functionaliteit - de FONTANA5 waterkoker is teruggebracht tot het wezenlijke en gemaakt van duurzame materialen in Duitsland. De draadloze waterkoker met een 360° insteekbaar basisstation heeft een warmtegeïsoleerde buitenbehuizing van hoogwaardig acrylglas. Een waterniveau-indicator is van twee kanten zichtbaar. Vier temperaturen kunnen worden voorgeselecteerd met rubberen drukknoppen en de bedrijfsmodus kan worden afgelezen op een LED-display. Kabel: L 70 cm, veiligheidsstekker (type F). Stroomverbruik: 2.400 - 2.800 W.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 14237

   Dimensions: B 22 × D 15 × H 24,5 cm
   Volume: 1.1 l
   Gewicht: 1,3 kg
   Materiaal: Plastic, roestvrij staal, buitenbehuizing: acrylglas; voetjes: rubber
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen