Kerststal

(15-delig)
Kerststal
(15-delig)
  64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin augustus, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Minimalistische kerststal. De 15-delige set bestaat uit Jozef en Maria, het kindje Jezus, drie koningen, de engel Gabriël, een herder, vier schapen, een os en een ezel. Het kleurrijke decor is verpakt in een houten kist met twee deksels die kunnen worden opgezet om een schuur met dak te vormen. Floris Hovers, de ontwerper van de kerststal, heeft zijn eigen ontwerpstudio in Nederland en staat bekend om zijn minimalistische ontwerpen en zijn typische vormentaal. Zijn ontwerpen zijn teruggebracht tot de essentie en zijn onmiskenbaar dankzij zijn uitgesproken inzicht in kleuren, compositie en vorm.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204762

   Afmetingen: B 24 × D 4 × H 13 cm (doos)
   Gewicht: 800 g
   Materiaal: beuk (herkomst: Europa), deels gelakt
   Design: Floris Hovers
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen