Kent and Sons

Kent Haarborstel Berenhaar Zwart

Kent and Sons
Kent Haarborstel Berenhaar Zwart
  54,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De vrij harde borstelharen dringen door tot de hoofdhuid, ontwarren en verzorgen middeldik tot dik, steil of krullend haar van elke lengte. Met een breed handvat voor gemakkelijk gebruik.

  Haar voor haar. Borstelen en ontwarren met everzwijnenhaar.

  De haren van deze klassieke haarborstel van Kent zijn ideaal voor de verzorging van haar en hoofdhuid: De vrij harde borstelharen dringen door tot de hoofdhuid en ontwarren en verzorgen fijn tot normaal haar van elke lengte. De trim van echt, zuiver zwijnenhaar absorbeert ook overtollige huidoliën bij de hoofdhuid en brengt ze naar de droge haarpunten - alleen natuurlijke borstels kunnen dit, kunstmatige niet. Dit zorgt voor een natuurlijke glans en het borstelen helpt gespleten haarpunten te voorkomen. Nadat de haren in het borstellichaam zijn verankerd, worden de borstels afzonderlijk gecontroleerd en zo nodig gecorrigeerd en wordt de trim op een zeer uniforme dikte en lengte gebracht. Het voor de carrosserie gebruikte hout is afkomstig van Engelse bosopstanden waarvan de herbebossing wordt gecontroleerd door de Forestry Commission. Dankzij het brede handvat is de borstel gemakkelijk te hanteren.

  Haarborstels uit Kent

  Een goede haarborstel zet het haar zachtjes recht en ontwart het, en verdeelt tegelijkertijd het natuurlijke vet dat zich bij de wortels ophoopt over de punten van het haar. Dit maakt het haar glanzend en zorgt ervoor dat de uiteinden van het haar niet zo snel splijten. Dit gebeurt alleen echt efficiënt met natuurlijke haren die qua structuur op haar lijken. Met zulke natuurlijke borstelharen vervaardigt Kent & Sons vandaag de dag nog steeds een groot deel van zijn haarborstels - nog steeds met de hand, waarbij de haren ook met de hand worden ingebracht.

  De borstelmaker. Op afspraak

  Kent & Sons is de Engelse borstelmaker bij uitstek. Opgericht in 1777, begon de wereldwijde distributie van Kent borstels lang voordat er een distributienetwerk voor werd opgezet, zowel door de uitstekende kwaliteit van de borstels als door het feit dat Engelse officieren Kent borstels in hun bagage meenamen naar elke plaats van dienst in het Britse Rijk, hoe ver weg ook. De kwaliteit van de borstels staat buiten kijf. Niet alleen heeft Kent altijd bekwame borstelmakers in dienst gehad, maar ze hebben ook uitstekende wereldwijde relaties met de leveranciers van het beste garnituur, en Kent's inkopers (dat hebben ze gemeen met de onze) behoren tot de meest kritische in hun vak. Geen wonder dat Kent in de loop van de geschiedenis van het bedrijf negen keer tot hofleverancier is benoemd - en dat nog steeds is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12518

   Beukenhout. Trim zwart zwijnenhaar, trimlengte 2 cm. Totale lengte 19 cm, breedte 6 cm, hoogte 3,5 cm. Gewicht 100 g. Gemaakt in Engeland.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen