InventMe

Kattenspeeltje Kattenkruid Kussen

(2 stuks)
InventMe
Kattenspeeltje Kattenkruid Kussen
(2 stuks)
  9,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Verleidelijk van nature

  Kattenkruid (ook wel kattenbalsem genoemd) is terecht genoemd: de plant heeft een bijna verleidelijk effect op de meeste fluwelen pootjes. Of het nu buiten- of binnenkatten zijn, of ze geconfronteerd worden met de bloeiende plant of met gedroogde delen van de plant: Katten worden magisch aangetrokken door de geur van kattenkruid. Dankzij deze aantrekkingskracht is kattenspeelgoed vaak gevuld met kattenkruid - zelfs een eenvoudig klein kussen is voldoende om de kat tot spelen aan te zetten en intelligent bezig te houden.

  Om uw kat natuurlijk en plasticvrij vermaak te bieden, is dit kattenkruidkussen volledig gemaakt van natuurlijke materialen door de Rijnlandse fabrikant: Met de hand gevilt van zuiver scheerwol en gevuld met gedroogd kattenkruid, bieden deze kussens uw kat de aangename zachtheid van wolvilt en die intense, onweerstaanbare muntgeur. Overigens hebben katten de gewoonte om dergelijke kattenkruidkussens niet alleen met een konijnentrap om zeep te helpen, maar ze ook uitgebreid af te likken en daarbij nat te maken. Het beste is dus om het kussen na het spel te laten drogen en het af en toe te kneden, zodat het zijn verleidelijke geur langer kan verspreiden.

  Als de kat speelt, is de mens gelukkig

  De ene is onafhankelijk en waardig, de andere is aanhankelijk en knuffelig: Natuurlijk zijn katten ook heel verschillend van aard. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: het zijn jagers. Zelfs de zachtaardigste huiskat kan de erfenis van zijn voorouders niet ontkennen en verandert onmiddellijk in een genadeloos roofdier wanneer een vlieg voorbij zoemt, een kever over de muur kruipt of - zomaar. Iedereen die zijn kat ooit zonder aanwijsbare reden plotseling door het huis, de flat of de tuin heeft zien rennen alsof hij door een tarantula was gestoken, weet waar we het over hebben. Katten hebben een onbedwingbare energie, die ze graag kwijt raken door te spelen en te ravotten. Maar bovenal hebben alle katten, van het onhandige kitten tot de gevestigde grand seigneur, speelse beweging nodig om zich gezond te kunnen ontwikkelen en hun band met andere dieren en met de mens te kunnen opbouwen en versterken.

  Daarom is het belangrijk de kat prikkels te geven om te spelen - dit geldt des te meer als u uw kat als plat dier houdt. Spelletjes die een beroep doen op het jachtinstinct van de kat werken het best. Alles wat scharrelt, rolt, fladdert en zweeft oefent een natuurlijke fascinatie uit op de kat en wil dolgraag gevangen worden. Spelen traint de spieren en behendigheid van de kat, scherpt zijn zintuigen en aandacht en bevordert zijn intelligentie. Geef uw kat dus niet het lekkers, maar gooi het, zodat hij er achteraan moet. Haal tussendoor de kattenhengel, de vilten worm en het kussen met kattenkruid tevoorschijn en daag uw kat uit om te spelen. Je zult snel merken: als de kat speelt, is de mens ook blij.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209754

   100% scheerwol (herkomst Europa). Gevuld met ca. 5 g gedroogd kattenkruid (herkomst Frankrijk). Hoogte 5 cm, breedte 5 cm, diepte 5 cm. Totaal gewicht 15 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen