Kivikis

Kattengrot Wollen Vilt

Red
Kivikis
Kattengrot Wollen Vilt
Red
  67,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Een kamer voor jezelf. Of een troon

  Katten zoeken meestal een plekje in de menselijke woning waar ze beschutting en gezelligheid kunnen vinden. De eigenaar biedt ze hiervoor vaak afgedankte kartonnen dozen en dekens aan, maar het is prettiger voor ze als het er ook goed uitziet. Deze kattengrot van zachte, handgevilte scheerwol is eenvoudig en onopvallend, waardoor het een geschikt alternatief is voor meer dan alleen katten. Hij past bijna overal in huis en kan soms voor een kussen worden aangezien. De kattengrot functioneert ook als zodanig wanneer de kat erop ligt in plaats van erin, zodat hij de keuze heeft tussen terugtrekken of publiek.

  Gemaakt van ademende scheerwol

  De gebruikte scheerwol is afkomstig van Nieuw-Zeelandse schapen en wordt door de Litouwse fabrikant met de hand tot grotten gevilt. De vocht- en klimaatregulerende eigenschappen van scheerwol maken het een aangenaam materiaal voor mens en dier. Tegelijkertijd is scheerwol gemakkelijk te onderhouden, want door het geschubde oppervlak van de wolvezels en het natuurlijke wolvetgehalte (lanoline) neemt het nauwelijks vuil op en is het zelfreinigend. Regelmatig stofzuigen of uitkloppen en luchten is meestal voldoende; indien nodig kan de kattengrot met de hand worden gereinigd op maximaal 30 °C.

  Onze tip: Als je de indruk hebt dat je kat iets te groot is voor de ingang van de grot, kun je de opening wijder maken door het wollen vilt met een stevige schaar op maat te knippen.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15515

   100% scheerwol, handgevilt, herkomst Nieuw-Zeeland. Handwas tot max. 30 °C indien nodig. Gemaakt in Litouwen. Hoogte 27 cm, breedte 28 cm, diepte 45 cm. Gewicht 500 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen