KAZETO spol

Karton voor kleine onderdelen

Exclusief
KAZETO spol
Karton voor kleine onderdelen
  41,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Mobiel kantoor: koffer voor kleine onderdelen

  In plaats van schroeven, tape in plaats van spijkers, en in plaats van elektrische tangen, gommen, inktpotloden en punaises. In het bovenste, vaste vak en de grootste van de drie laden kunnen documenten en papieren tot DIN A5 worden opgeborgen; al het andere is goed opgeborgen in de kleinere laden.

  Een geheimpje uit de naaidoos: Hoe schrijvers schrijven

  Als we Herlinde Koelb's weelderige fotoboek "At Home Writing" uit 1998 mogen geloven, heeft Peter Handke niets meer nodig dan een stoel, een tafel, papier en een vulpen. Zo ook Herta Müller, ook al typt ze haar teksten uiteindelijk in een mobiele computer. En Thomas Mann was bijna obsessief met deze dingen bezig - zijn oude bureau, altijd op dezelfde manier ingericht, van het schrijfgerei tot de tafelbeeldhouwkunst, vergezelde hem zijn hele leven lang. Kortom: opgeruimdheid helpt je om je gedachten nauwkeurig te (v)vangen, of je nu een roman schrijft of je belastingaangifte invult. In dit opzicht zijn onze organisatiehulpmiddelen, overgenomen uit de werkplaats van monteur en kleermaker, ook denkhulpmiddelen. En ze zijn mobiel, dus je kunt de vraag over je bureau altijd naar waarheid beantwoorden (en losjes gebaseerd op Marvin Gaye): "Waar ik mijn naaidoos neerzet, daar is mijn kantoor."

  Productinformatie

  Artikel nummer 19507

   Een vast vak en 3 laden - één over de hele breedte in het midden, 2 over de halve breedte onderaan de kast - bieden opbergruimte voor allerlei snuisterijen. Gemaakt van karton, handgrepen en sluiting van plaatstaal. Hoogte 18,5 cm, breedte 27,5 cm, diepte 15 cm. Gewicht 720 g.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten