Liljeholmens Stearinfabriks

Kanaalkaars stearine

(30 stuks)
Liljeholmens Stearinfabriks
Kanaalkaars stearine
(30 stuks)
  49,90 €Basisprijs: 1,66 €/stukalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Zweeds licht. Kaarslicht zonder druppels.

  De Kanalljus komt uit Liljeholmens in Zweden, waar sinds 1839 kwaliteitskaarsen worden geproduceerd. De kaars bestaat uitsluitend uit stearine van dierlijke oorsprong, dus zonder palmolie. Rond de lont zijn vier kanalen aangebracht waarin (over)vloeibare was stroomt. Het effect: de kaars brandt met majestueuze rust en de grote, heldere vlam geeft koninklijk licht, waarbij nauwelijks roet wordt geproduceerd. Oorspronkelijk werden dergelijke kanaalkaarsen ontwikkeld voor gebruik in kerken: De luchtstroom die daar voortdurend aanwezig is, verhoogt het druppelen van eenvoudige kaarsen aanzienlijk; de kanaalkaars daarentegen laat zelfs een sterke luchtstroom nauwelijks flikkeren of druppelen. Door het relatief hoge smeltpunt van stearine brandt de kaars met een scherpe, gelijkmatige rand. Tegelijkertijd maakt het de kaars vormvast, zelfs hoge omgevingstemperaturen leiden niet tot buiging. Na het doven stolt de vloeibare was zeer snel en de lont gaat niet opnieuw branden.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 15819

   Stearin. Katoenen lont. Lengte 20 cm, Ø 2,5 cm. Brandduur 6,5 uur. Geschikt voor houders met een diameter van 2 tot 2,5 cm. 30 stuks.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen