Menu
Victorinox

Juliennesnijder

Victorinox
Juliennesnijder
  7,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gemakkelijk groentereepjes snijden

  Julienne - groenten gesneden in staafjes van ongeveer anderhalf tot drie millimeter dik - is in de Franse keuken bekend sinds het begin van de 18e eeuw. Zelfs vandaag de dag weten sterrenkoks hoe ze wortelen, selderij en andere groenten correct met een mes moeten snijden. Als u zich deze moeite niet wilt getroosten, maar dit fijne ingrediënt toch wilt gebruiken in soepen, sauzen en salades of bij gekookt rundvlees, gestoomde vis en dergelijke, is deze schiller van Zwitserse makelij de perfecte keuze. Het snijdt de groentesticks in één stap. Onze tip: Als u graag groentespaghetti van courgettes serveert, kunt u hiervoor ook de juliennesnijder gebruiken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207450

   Blad en bevestigingsbeugel van roestvrij staal, middenstang van aluminium. Met reinigingsoog van roestvrij staal. Geschikt voor links- en rechtshandigen. 11 × 5,5 cm. Gewicht 25 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen