Menu
Showa

Japanse tuinhandschoen

Zomer
Showa
Japanse tuinhandschoen
Zomer
  7,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Naadloos gebreid.

  Enerzijds beschermen deze handschoenen de handen en anderzijds passen ze zo perfect dat de drager kan werken met - in de ware zin van het woord - vingertopgevoeligheid. Een finesse die alleen mogelijk wordt gemaakt door het materiaal: een robuust, licht en vooral naadloos breisel van katoen en polyester, gecoat met natuurlijk rubber en bescherming biedend tegen doornen, schuren en vuil. De Japanse fabrikant ontwikkelde de gebreide stof zelf, maar heeft sindsdien de productie verplaatst naar Maleisië.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 85742

   Machinewas op 40 °C. Gemaakt in Maleisië.
   Zomer: voor het warmere seizoen: 50% polyester, 45% katoen en 5% acryl.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen