Kihara

Japanse theepot

Wit
Kihara
Japanse theepot
Wit
  94,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Arita porselein.

  Van de vele werkplaatsen die in de stad bestonden, zijn er nu nog ongeveer 150 in bedrijf: voor het merendeel kleine ondernemingen die met een paar werknemers oude tradities in stand houden en fabricagetechnieken in leven houden die elders nauwelijks worden toegepast. Ons servies, kruiken en mokken, die beide een zeer sobere vorm hebben, getuigen hiervan.

  Een korte overdenking. Japans theeservies.

  De theeceremonie, zoals die traditioneel in Japan wordt gevierd, heeft een eeuwenoude geschiedenis. De regels zijn legio. Voor degenen die deelnemen wijzen ze de weg - sado, de weg van de thee - en worden ze als meditatief ervaren, want dat is waar het ritueel genieten van de warme drank om draait: rust vinden, het dagelijkse leven achter zich laten en een moment van mindfulness beoefenen. Ons theeservies kan, heel ongemakkelijk, ook dit doel dienen. Het is afkomstig van het meest zuidelijke van de Japanse eilanden, van de stad Arita, waarvan de geschiedenis sinds het begin van de 17e eeuw verbonden is met porselein.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67010

   De kleine pot bevat twee tot drie kopjes. Theezeef binnenin. Lichaam en deksel van porselein, wit mat glazuur. Volume 550 ml. Hoogte 12 cm, Ø 11 cm. Gewicht 400 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen