Niewsbrief

Inspiratie

Laat je inspireren door onze outfitideeën voor de zomer en ontdek de kleuren van het seizoen. Ontdek boeiende achtergrondinformatie over de fabrikanten van onze producten en materialen. Veel plezier bij het bladeren en ontdekken!

Zomerse outfits

  • Het maakt niet uit of je de voorkeur geeft aan klassieke combinaties, een creatieve en individuele look cultiveert of vooral waarde hecht aan een sportieve uitstraling: Wij hebben zorgvuldig kleding, schoenen en accessoires voor je geselecteerd - met een duurzame focus en ontworpen voor veel meer dan slechts één seizoen. Laat je inspireren en vind de look die perfect bij je past.

Mode van Knowledge Cotton Apparel

  • De uil in het logo van het Deense label Knowledge Cotton Apparel staat voor wijsheid en kennis. Twee bouwstenen die kunnen worden toegepast op de bedrijfsgeschiedenis en de filosofie van het merk. Al in 1969 richtten Jørgen Mørup en zijn vader een klein textielbedrijf op in Herning, Denemarken, dat zich toen al richtte op duurzaamheid. Eind jaren tachtig begonnen de twee hun kleding te produceren van ecologisch geproduceerde katoen, quasi als de groene pioniers van Denemarken.

De Red Wing Schoenmakerij

  • De Red Wing Shoe Company in Minnesota maakt al sinds 1905 schoenen die beroemd zijn om hun uitstekende pasvorm en duurzaamheid. Dit zijn meestal modellen die zich hebben moeten bewijzen in zware dagelijkse werkomstandigheden - in smederijen, werkplaatsen en mijnen of op olievelden en boerderijen. Het vakmanschap van Red Wing is net zo veeleisend als het leer. Red Wing schoenen worden gelast volgens het Goodyear proces. Dit komt de pasvorm en maatvastheid ten goede. Tegelijkertijd maakt het de schoenen duurzamer en repareerbaar in het geval van een ongeluk.

Andere onderwerpen

Onze lichtgewicht truien van materialen zoals katoen en linnen zijn aangename metgezellen voor koelere zomerdagen. De lichtgewicht gebreide truien en sweatshirts zijn comfortabel om te dragen en creëren een stijlvolle zomerlook met felle kleuren en casual strepen in combinatie met jeans of linnen broeken.

Ontdek nu

We presenteren ons assortiment sportschoenen en sneakers: waaronder hardloopschoenen en sportschoenen van Brütting - "handmade in Germany". We bieden ook sportschoenen van Zeha Berlin: Dit zijn schoenen uit de Carl Häßner Meisterschuhe-serie, die in Portugal worden gemaakt volgens historische modellen.

Ontdek nu