Windmill

IMCO Streamline Benzine Aansteker

Windmill
IMCO Streamline Benzine Aansteker
  34,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gaat plat

  De IMCO Streamline is platter dan zijn voorganger, de IMCO Triplex, waardoor hij minder omvangrijk is in de zak. De betrouwbare ontstekingsvonk wordt ook hier geleverd door de beproefde wrijvingswielontsteking. De aansteker moet vaker worden bijgevuld omdat de brandstof, die niet wordt afgeremd door een uitlaatklep, via een lont naar de vuursteen gaat en dus verdampt, ook als hij niet wordt gebruikt.

  IMCO. Van Oostenrijk tot Japan

  IMCO (een acroniem voor Julius Meister & Co) begon in 1918 in Oostenrijk met de productie van zeer functionele aanstekers waarvan de technologie verbazingwekkend eenvoudig was. De uberklassieker van het bedrijf, de IMCO Triplex, bestaat al sinds 1936, in de jaren vijftig gevolgd door het model Streamline, beïnvloed door de designtrend met dezelfde naam. Beide zijn robuuste, gemakkelijk te gebruiken en goedkope low-tech apparaten die werden geproduceerd (en natuurlijk ook aangeboden door Manufactum) tot de productie in 2012 werd stopgezet. Een jaar later verwierf de Japanse fabrikant van aanstekers Windmill de rechten op de naam van IMCO en reconstrueerde hij het gereedschap voor de vervaardiging ervan, dat inmiddels volledig versleten was. Sindsdien produceert hij de twee verbannen Oostenrijkers in zijn Chinese vestiging.

  Productinformatie

  Artikel nummer 32016

   Staal, vernikkeld. Lengte 3,2 cm, breedte 1,3 cm, hoogte 5,8 cm. Gewicht 38 g. Geleverd in een geschenkdoos.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen