Én Gry & Sif

Hulsttakken vilt

(4 stuks)
Én Gry & Sif
Hulsttakken vilt
(4 stuks)
  22,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Geeft kleur aan de festiviteiten. Misschien beschermt het ook tegen magie

  Oorspronkelijk een traditionele christelijke paasversiering in dit land, vinden we de hulsttak steeds vaker terug in kerstversieringen, naar Angelsaksisch en Scandinavisch voorbeeld. Strikt genomen is dit een herontdekking van zijn kwaliteiten, die niet alleen liggen in het expressieve contrast tussen de altijdgroene bladeren en de felrode bessen. Zelfs de oude Germaanse en Keltische stammen versierden hun huizen graag met hulsttakken, bij voorkeur - vermoedelijk dankzij de defensieve bladstekels - als bescherming tegen allerlei onheil, zoals bliksem en boze magie. Onze hulsttakken, die met de hand worden gevilt van zuiver scheerwol, beloven uiterst duurzame ornamenten met huidvriendelijke, stekelvrije bladeren: Zo kunt u elk jaar, zowel met Pasen als met Kerstmis, uw decoraties opfleuren met gedurfde kleurspatten. Als vaasdecoratie, servetring of welkomstgroet bij de voordeur, of gewikkeld rond een klein geschenk of mooi verspreid op de feesttafel, er zijn geen grenzen aan uw ideeën. Het enige wat we niet kunnen garanderen is bescherming tegen vloeken en bliksem...

  Tip: Zorg voor voldoende afstand tot het bloemenwater als je de vilten takken wilt combineren met een boeket verse takjes en snijbloemen. Lus daartoe de met vilt omwikkelde draadstelen om de natuurlijke takken op de juiste hoogte.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206785

   Set met in totaal 4 takken. Bladeren en bessen 100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Stengels draad, omwikkeld met scheerwol. Bessen elk Ø 1,3 cm. Totale lengte per tak ca. 33 cm. Gewicht 5 g per stuk. Levering zonder vaas en decoratie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen