Hevea

Hevea Duck Natuurrubber

Klein
Hevea
Hevea Duck Natuurrubber
Klein
  Klein
  22,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De eerste vriend. Voor baden, spelen en tandjes krijgen.

  Duck Kawan - Kawan is het Maleisische woord voor vriend - is niet alleen de perfecte metgezel in bad, hij vergezelt uw kind overal zonder te kwaken, want de baddieren van Hevea zijn uit één stuk gemaakt, zonder gat in de bodem, zodat ze niet piepen. Een ander, veel belangrijker voordeel is dat er geen schimmel in kan ontstaan en zich geen vuil kan ophopen in de groeven. Gemaakt van zacht, soepel natuurrubber en beschilderd met pastelkleuren, biedt de Kawan eend een zachte tactiele en visuele stimulatie en stimuleert het grijpen, maar is ook zeer comfortabel voor baby's die tandjes krijgen.

  Scandinavisch functioneel. Natuurlijk goed. Babyspeelgoed van Hevea

  Wanneer milieuvriendelijke en onschadelijke materialen de hoogste prioriteit hebben, komt het ontwerp vaak op de tweede plaats. Terese Hoffeld ontdekte dit toen zij voor haar twee kinderen speelgoed zocht dat gemaakt was van hernieuwbare grondstoffen en tegelijkertijd goed ontworpen was. Het feit dat de in Denemarken geboren Terese gewend was aan het eenvoudige, mooie, functionele design van Scandinavië maakte de zoektocht moeilijker, maar bracht haar er ook toe om zonder meer haar eigen bedrijf op te richten, in plaats van zich te ergeren aan slechte compromissen. Sinds 2009 produceert zij onder de naam Hevea babyspeelgoed van natuurrubber en heeft het assortiment inmiddels kunnen uitbreiden met badkameraccessoires en dergelijke. Al haar producten hebben nog steeds één ding gemeen: ze zijn tijdloos, eenvoudig en functioneel - en zien er nog steeds goed uit.

  Natuurlijk rubber. Rubber uit de natuur

  Natuurlijk rubber wordt gemaakt van het sap van de rubberboom. De Hevea brasiliensis, zoals hij wetenschappelijk wordt genoemd, wordt geteeld op grote plantages in Zuidoost-Azië en Midden- en Zuid-Amerika en wordt meer dan 30 meter hoog. Het witte sap, ook bekend als (natuurlijke) latex, wordt verkregen door de schors diagonaal door te snijden en de opkomende "melk" op te vangen in kleine vaten; het bevat ongeveer een derde rubber. De boom stopt met het produceren van latex als hij ongeveer 25 jaar oud is; het lichtgekleurde hout met een gemiddelde dichtheid, het "rubberhout", wordt dan gebruikt in de meubelmakerij. Als tropisch hardhout is het harder dan beuken of eiken, ongevoeliger voor vocht en daarom ideaal voor deze sector. In tegenstelling tot synthetisch, op aardolie gebaseerd rubber, kan natuurlijk rubber op natuurlijke wijze ontbinden en afbreken onder invloed van zon, vocht en lucht. Maar zelfs de productie kan op milieuvriendelijke wijze en onder eerlijke arbeidsomstandigheden plaatsvinden - aspecten die voor het Deense bedrijf Hevea net zo belangrijk zijn als het produceren van babyspeelgoed dat absoluut onschadelijk is voor de gezondheid. Om dit te garanderen bezoekt Hevea-oprichtster Terese Hoffeld zelf regelmatig de Maleisische plantages en fabrieken, omdat de producten worden vervaardigd waar de rubberbomen groeien - dit bespaart niet alleen grondstoffen, maar creëert ook banen. Tijdens een van haar verblijven daar ontdekte Terese een witte eend van rubber die al zeven jaar de zoon van de boer vergezelde. Dit gaf de impuls om de productportefeuille uit te breiden met speelgoed zoals badeendjes, kikkers en vissen. Natuurlijk is ook het verpakkingsmateriaal milieuvriendelijk - tot aan de biologisch afbreekbare folie toe.

  Attentie:

  Enkele kinderen zijn allergisch voor natuurrubber. Kijk daarom uit voor allergische reacties en stop met het gebruik van het product als er allergische reacties optreden als gevolg van het gebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 18426

   100% natuurlijk rubber, herkomst Maleisië, beschilderd met natuurlijke, vervuilingsvrije kleuren op plantaardige basis. Gemaakt in Maleisië.
   Hoogte 12,5 cm, breedte 11 cm, lengte 13 cm. Gewicht 90 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen