Schiesser

Herenvest lange mouw fijne rib

Wit
Schiesser
Herenvest lange mouw fijne rib
Wit
  Wit
  74,90 €
  22,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Klassiek shirt. Met aangehechte knoopsluiting.

  De stof met rechtse steek voor dit vest is gemaakt op oude breimachines. De knoopsluiting is verstevigd met blauw-wit gestreepte jacquardlinten. Een smalle kraag met een gekettelde buitenrand van fijne rib zorgt voor een goede afwerking bij de hals, de mouwen zijn afgewerkt met platte geribde manchetten. De hals is doorgestikt met een katoenen boord.

  Schiesser. Moderniteit door traditie

  "Schiesser is kwaliteit" - de geschiedenis van het bedrijf uit de Bodensee is inderdaad een geschiedenis van kwaliteit en innovatie: al 20 jaar na de oprichting waren de truien van Schiesser alom bekend, en op de wereldtentoonstelling van 1900 in Parijs kreeg de oprichter van het bedrijf, Jacques Schiesser, de "Grand Prix" voor zijn gevlochten en damasten truien. Schiess was de concurrentie altijd een stap voor: het bedrijf reageerde intelligent en experimenteel op grondstoffentekorten, bijvoorbeeld door zijn toevlucht te nemen tot netel of papierweefsel. De volgende producten van Schiessvertegenwoordigen een toevlucht in twee opzichten: In de eerste plaats werden breimachines van meer dan 60 jaar oud gerestaureerd en in gebruik genomen en werden hiervoor reserveonderdelen geproduceerd, waarvan de fabricage al lang was stopgezet. Ten tweede worden de machines die nu in de productievestiging van Schiesser in Tsjechië staan, gebruikt om de goed passende ondergoedmodellen van de eerste helft van de vorige eeuw te produceren - nu van langstapelig Egyptisch katoen dat in Griekenland wordt verwerkt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 19528

   100% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: parelmoeren knopen. Gemaakt in Tsjechië. Ruglengte in maat 5 = 67 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel lage temperatuur ( 60 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen