Rauma Ullvarefabrikk

Herentrui met ronde hals

Antraciet grijs
Nieuw
Rauma Ullvarefabrikk
Herentrui met ronde hals
Antraciet grijs
  249,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf midden juli, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Scheerwol met karakter. Opvallende look

  Het eerste wat opvalt aan deze verwarmende trui van scheerwol is het geometrische, originele Noorse spiretpatroon dat de hele schouderpartij bedekt. De rest van de trui heeft een mooie gemêleerde look, met geribde gebreide boorden bij de hals, mouwen en body. Maar ook het materiaal is een kijkje waard: Rauma maakt de trui volledig van Noorse wol, die robuust en slijtvast is en als gekaard garen een goede balans biedt tussen functionaliteit en comfort.

  Noors van aard. De Rauma Ullvarefabrikk

  Onder breisters is dit hét adres voor hoogwaardige breigarens van Noorse wol: Rauma Ullvarefabrikk. Het bedrijf werd in 1927 opgericht door Erling Digernes in de Romsdalenvallei in het westen van Noorwegen en is nu de grootste Noorse fabrikant van handgemaakte wol en een van de belangrijkste garenleveranciers voor de vakhandel. En het hoogwaardige Rauma-garen is ook buiten Noorwegen geen geheimtip meer. Rauma betrekt zijn ruwe wol van Norilia, een dochteronderneming van de Noorse landbouworganisatie Nortura, die nauw samenwerkt met de lokale verenigingen van de Noorse Schapen- en Geitenfokvereniging (NSG) om de wol bij de boerderijen op te halen. Dit zorgt voor korte afstanden binnen het productieproces. Noorse wol staat bekend om zijn duurzaamheid, glans en elasticiteit. Het isoleert bijzonder goed tegen de kou, reguleert de temperatuur en is zeer comfortabel om te dragen. Naast garens produceert Rauma sinds enkele jaren ook haar eigen collecties van zuivere Noorse wol - met traditionele Noorse en moderne breipatronen. De gebreide kleding wordt geproduceerd bij Rauma Ullvarefabrikk, van het garen tot het afgewerkte kledingstuk.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 213255

   100% scheerwol. Gemaakt in Noorwegen. Ruglengte voor maat L = 69 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Mild proce
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen