Kreis Ledermanufaktur

Herenriem suède

Donkerbruin
Kreis Ledermanufaktur
Herenriem suède
Donkerbruin
  Donkerbruin
  189,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Fluweelzacht oppervlak. Suède

  Het bovenleer van deze tweelaagse riem is een donkerbraungemêleerd gelooid rundssuède met een fluweelachtig oppervlak. Het voeringleer is een naturelkleurig plantaardig gelooid rundleer. De riem heeft een zilverkleurige koperen gesp.

  Riemen uit Offenbach. Leder Vervaardiging Kreis

  De leerfabriek Kreis uit Offenbach, in 1963 opgericht door Erich Kreis, specialiseerde zich al vroeg in riemen. Tegenwoordig leidt Bernd Kreis, de zoon van de oprichter, het bedrijf. Hij gebruikt alleen volnerfleer: klassiek kalfsleer en oud grasgelooid rundleer uit Duitsland, zadelleer uit Engeland en het legendarische paardenleer Shell Cordovan van de Horween® looierij in Chicago. En Kreis is een van de weinigen die nog steeds de ingewikkelde kunst van de drielaagse gordelconstructie toepast in sommige van zijn riemen, die altijd met de hand worden gemaakt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211482

   Tweelaags. Runderhuid (dikte 1,2 mm), chroom en plantaardig gelooid. Voering koeienhuid, plantaardig gelooid. Messing gesp, vernikkeld en geborsteld. Gemaakt in Duitsland. Breedte 3,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen