Hannes Roether

Herenjas Twisted Double Pilot

Zwart
Hannes Roether
Herenjas Twisted Double Pilot
Zwart
  Zwart
  479,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Geleend van de werkwereld

  Twisted double pilot wordt geweven met ongewoon sterke kettinggarens en een hoge dichtheid van inslaggarens. Het heeft een glad, licht glanzend oppervlak en is bijna onverwoestbaar - daarom werd er vroeger bijna alleen werk- en beschermende kleding van gemaakt. Dit jasje van Hannes Roether staat in dezelfde traditie en heeft dezelfde uitstraling als een werkjasje. Het heeft een lichte "used look". Darts aan de voorzijde geven het jasje vorm, een opvallende middensplit aan de achterzijde maakt het optisch slanker en langer. Twee rugsplitten verhogen het draagcomfort. Drie steekzakken bieden ruimte voor kleine voorwerpen voor dagelijks gebruik.

  Hannes Roether. Ongedwongen, niet achteloos

  Hannes Roether uit München heeft met zijn collecties altijd twee aspecten voor ogen. Ten eerste, het voor de hand liggende: Roether vertrouwt op rechttoe rechtaan ontwerpen die een stijl zonder franje uitstralen, beperkt tot het essentiële. Vaak zijn het stukken traditionele werkkleding die hij aanpast en herinterpreteert voor het heden. Dit leidt logischerwijs tot het tweede aspect, het materiaal. Roether vertrouwt op natuurlijke materialen. Al met al resulteert dit in een tijdloze dagelijkse garderobe die gericht is op functionaliteit en duurzaamheid, die casual maar nooit achteloos is.

  Bericht:

  Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en meubelstoffen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 200651

   100% katoen. Gedeeltelijke voering 100% katoen. Plastic knopen. Gemaakt in Polen en Bulgarije. Ruglengte voor maat L = 73 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen