Hannes Roether

Herenjas gedessineerd

Grafiet lichtgrijs
Nieuw
Hannes Roether
Herenjas gedessineerd
Grafiet lichtgrijs
  Grafiet lichtgrijs
  609,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf midden juli, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Warme wollen stof, opvallend patroon

  De warme, slipvaste stof van deze jas heeft niet alleen een klassiek Glencheck-patroon. Het heeft ook gekleurde vlekken, waarvan de vezels stevig in het garen zijn verwerkt zoals de "vlekken" van het beroemde Ierse Donegal garen. Dit geeft de stof een bijzonder opvallende uitstraling. Het feit dat de buitenstof is gemaakt van 90 procent zuiver scheerwol en tien procent polyamide maakt hem slijtvaster en draagt bij aan de verwarmende eigenschappen. De jas is gedeeltelijk gevoerd, waarbij de voering van zuiver katoen is, terwijl de mouwen gevoerd zijn met polyester, wat het aan- en uittrekken vergemakkelijkt. De uiteinden van de mouwen zijn dichtgeknoopt en een split aan de achterkant verhoogt het draagcomfort. Twee ingezette zakken met kleppen en een binnenzak kunnen kleine spullen voor dagelijks gebruik bevatten.

  Hannes Roether. Ongedwongen, niet achteloos

  Hannes Roether uit München heeft met zijn collecties altijd twee aspecten voor ogen. Ten eerste, het voor de hand liggende: Roether vertrouwt op rechttoe rechtaan ontwerpen die een stijl zonder franje uitstralen, beperkt tot het essentiële. Vaak zijn het stukken traditionele werkkleding die hij aanpast en herinterpreteert voor het heden. Dit leidt logischerwijs tot het tweede aspect, het materiaal. Roether vertrouwt op natuurlijke materialen. Al met al resulteert dit in een tijdloze dagelijkse garderobe die gericht is op functionaliteit en duurzaamheid, die casual maar nooit achteloos is.

  Let op:

  Vlekken op lichtgekleurde kleding, meubels en andere voorwerpen zijn mogelijk.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 213815

   90% scheerwol, 10% polyamide. Bodyvoering 100% katoen, mouwvoering 100% polyester. Plastic knopen. Gemaakt in Turkije. Ruglengte voor maat L = 96 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen