Pike Brothers

Herenflanellen overhemd 1943 geruit

Bruin
Nieuw
Pike Brothers
Herenflanellen overhemd 1943 geruit
Bruin
  Bruin
  129,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin augustus, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Bewezen aan dek: Flanellen overhemd in de stijl van de jaren 1940

  Het leven aan dek was en is ruw en daarom is kleding van bijzonder belang in de zeevaart. Door de decennia heen hebben bepaalde materialen en pasvormen de tand des tijds doorstaan. Net als dit overhemd in de authentieke stijl van de jaren 1940: de snit biedt bewegingsvrijheid en de ruime borstzakken met kleppen met knopen houden essentiële kleine voorwerpen voor dagelijks gebruik vast. De stof, een zacht en warm flanel, is gemaakt van puur katoen.

  Pike Brothers. Beproefd, maar niet verouderd

  Het label Pike Brothers uit Bad Feilnbach in Opper-Beieren bewijst met zijn kledingstukken uit de wereld van de werkkleding volgens historische modellen dat goed uitzien en praktisch gebruik elkaar geenszins uitsluiten. Terwijl andere bedrijven creatieve geesten gebruiken om de coupes uit te werken, verzamelt, ontleedt en reconstrueert Pike Brothers ten slotte historische originelen uit de meest uiteenlopende werkgebieden en met de meest uiteenlopende materiaaleisen: coupes worden 1:1 genomen, stoffen worden opnieuw uitgegeven in samenwerking met traditiebewuste weverijen en, last but not least, de kledingstukken worden met de hand gemaakt in geselecteerde Europese kleermakerijen. Zo ontstaan producten die niet alleen visueel een verhaal vertellen, maar die net als hun modellen ook zeer functioneel zijn en het hoogste comfort bieden - ongeacht de activiteit.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 213782

   100% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: knopen van hars en hoorn. Gemaakt in Portugal. Ruglengte voor maat L = 78 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel lage temperatuur ( 60 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen