Pike Brothers

Herenbroek 1932 met knopen

Kameel
Pike Brothers
Herenbroek 1932 met knopen
Kameel
  Kameel
  129,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Rijk aan details en goed doordacht

  Deze "Engineer Shorts" zijn een combinatie van Britse safaribroeken uit de jaren 1930 en veldbroeken. Typisch voor broeken uit deze tijd is de hogere tailleband, gecombineerd met bretelknopen. De snit is wijd, wat zorgt voor een goede bewegingsvrijheid en ventilatie. De sterke stof is een robuuste katoenen visgraat. De grote opgestikte beenzak biedt ruimte aan kleine spullen voor dagelijks gebruik, terwijl de "first-aid kit pocket" op het andere been ruimte biedt aan de meeste smartphones. Er zijn ook twee zijzakken, een klein muntzakje en een D-ring aan de voorkant, en twee ingezette heupzakken, waarvan één met knoop. De broek sluit met een knoopsluiting en knoop, en een "cinch back strap" op de rug biedt een snelle manier om de wijdte aan te passen.

  Pike Brothers. Beproefd, maar niet verouderd

  Het label Pike Brothers uit Bad Feilnbach in Opper-Beieren bewijst met zijn kledingstukken uit de wereld van de werkkleding volgens historische modellen dat goed uitzien en praktisch gebruik elkaar geenszins uitsluiten. Terwijl andere bedrijven creatieve geesten gebruiken om de coupes uit te werken, verzamelt, ontleedt en reconstrueert Pike Brothers ten slotte historische originelen uit de meest uiteenlopende werkgebieden en met de meest uiteenlopende materiaaleisen: coupes worden 1:1 genomen, stoffen worden opnieuw uitgegeven in samenwerking met traditiebewuste weverijen en, last but not least, de kledingstukken worden met de hand gemaakt in geselecteerde Europese kleermakerijen. Zo ontstaan producten die niet alleen visueel een verhaal vertellen, maar die net als hun modellen ook zeer functioneel zijn en het hoogste comfort bieden - ongeacht de activiteit.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 212415

   100% katoen. Stenen walnoten knopen, metalen gesp en D-ring. Gemaakt in Turkije. Binnenbeenlengte in maat 34 = 30 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Vlak drogen
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Mild proce
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen