Blaumann

Heren jeans smal

Denim
Blaumann
Heren jeans smal
Denim
  Denim
  269,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Klassieker. Gemaakt van ruwe denim

  Deze 5-pocket jeans met een iets slankere pijp is 11 cm langer gesneden, ten eerste omdat bij de eerste wasbeurt rekening is gehouden met een eenmalige krimp van 4 cm van het ruwe denim, en ten tweede omdat "blauwe mannen" ervan overtuigd zijn dat een jeans moet worden omgeslagen - de resterende 7 cm blijven daarvoor over. De broek wordt stijlvol gesloten door middel van een knoopsluiting.

  Blaumann. Jeans: Baden-Württemberg

  Künzelsau in Hohenlohe was ooit een jeansbolwerk totdat een belangrijke speler in de industrie er de productie staakte. Vier vrienden, Christian Hampel, Guido Wetzels, Peter Bättig en Gerd Walz, hebben deze traditie weer opgepakt. In 2013 richtten zij de jeansfabrikant Blaumann op, met als doel niet achter kortstondige trends aan te lopen maar duurzame goederen te produceren. Alle vier hebben ze ervaring - ze zitten al 20 jaar in de sector en kennen de valkuilen en weten wat belangrijk is. Hun doel: in Duitsland spijkerbroeken produceren zoals ze oorspronkelijk werden gemaakt. Hun credo: jeans moeten casual passen. Een goede snit is dus belangrijk.

  De denim komt uit Japan - het is de beste (en ook de duurste) op de markt. De stevige, zware stof is genaaid met speciale kapnaden en met de hand geklonken op gespannen plaatsen, waardoor de Blaumann-jeans bijna onverwoestbaar is. Ingrediënten zoals garens, knopen en lederen etiketten komen uit Duitsland. Slechts twaalf broeken per dag verlaten de fabriek en elke broek heeft een serienummer. Het spreekt vanzelf dat een broek van dergelijke ruwe denim, die niet is voorgewassen, moet worden geregistreerd - maar u kunt ervan genieten hoe hij zich door dagelijkse beweging, slijtage en scheuren ontwikkelt tot een persoonlijk kledingstuk.

  Bericht:

  Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en meubelstoffen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 13633

   100% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Lederen label. Koper/messing knoppen en klinknagel. Gemaakt in Duitsland. Raw denim 15 oz.

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proce
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen