Tellason

Heren Corduroy Vest

Lichtbruin
Tellason
Heren Corduroy Vest
Lichtbruin
  Lichtbruin
  249,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Een karaktervol stuk

  Dit type gilet is in de VS sinds de jaren 1930 bekend - als jachtgilet. Typisch zijn de grote "spelzakken", die bereikbaar zijn via een verticale opening rechts en links van de knoopsluiting. Het is ook uitgerust met drie opgestikte zakken. Een verstelbare staaf in de rug maakt een gematigde aanpassing van de breedte mogelijk. Tellason maakt het gilet van een gedraaid genuakoord van het Duitse bedrijf Kindermann, dat gespecialiseerd is in stoffen voor werkkleding. De gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Om intercontinentaal transport te vermijden, laat Tellason het gilet vervaardigen in een partnerbedrijf in Noord-Italië.

  Tellason. Hoogste kwaliteit uit Californië

  Achter Tellason, gevestigd in San Francisco, staan Tony Patella en Pete Searson. Beiden brengen een behoorlijke hoeveelheid ervaring mee: Voordat zij een paar jaar geleden voor zichzelf begonnen en sindsdien een goede naam hebben opgebouwd met hun eigen merk, waren zij al twee decennia werkzaam in de kledingindustrie als confectionair. Zij ontwikkelen authentieke kledingstukken waarvan de rolmodellen vaak in de werkwereld te vinden zijn. Bij het samenstellen van kledingstukken maken zij graag gebruik van beproefde en karaktervolle stoffen, bijvoorbeeld denim uit Japan of stoffen voor gildekleding uit Duitsland.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 10801

   100% katoen. Voering 100% katoen. Stenen walnoot knoppen. Gemaakt in Italië. Ruglengte in maat L = 64 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proce
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen