D.R. Harris

Harris Old English Lavendel Water

D.R. Harris
Harris Old English Lavendel Water
  99,90 €Basisprijs: 999,00 €/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De oudste geur voor mannen.

  Engels lavendelwater werd voor het eerst gebotteld aan het eind van de 18e eeuw en wordt beschouwd als het allerbeste in Europa. Het wordt gemaakt van de gestripte bloemen van speciale lavendelsoorten uit het graafschap Hertford.

  Eau de Cologne. Geuren met karakter.

  Elk jaar komen er ongeveer 100 nieuwe geuren op de markt. Oude parfumeurs, die weten wat een staaltje compositorisch geweld het is om een op de een of andere manier herkenbaar nieuw en karaktervol parfum uit te vinden, schudden hun hoofd bij de uitspattingen van de marketingmensen en voorspellen dat al deze "spannende nieuwe parfums" de levensduur van een meivlieg zullen hebben.

  D. R. Harris - Londens specialist in mannenverzorging sinds 1790

  D. R. Harris is een van de oudste apothekers van Londen, zo niet de oudste, en is in die hoedanigheid nog steeds Hare Majesteits hofleverancier. Sinds zijn oprichting in 1790 heeft D. R. Harris zijn pand in de wijk St. James's. Het kreeg al snel een reputatie als specialist voor traditionele producten voor nat scheren, zoals scheerzepen, crèmes, aftershaves en colognes, maar ook huidverzorgingsproducten behoorden toen al tot het repertoire. Inmiddels heeft de Londense drogisterij ook een uitgebreid assortiment haarverzorgingsproducten, huidverzorgingsseries en zepen voor mannen en vrouwen in het programma.

  Productinformatie

  Artikel nummer 11301

   De kostbare, verkwikkende en verfrissende essence heeft een vrij droge, aangename geur en is uiterst productief. Het kan gebruikt worden als een eau de cologne. Glazen fles van 100 ml.

   Ingrediënten: ETHANOL, AQUA, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, EUGENOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen