Manufactum

Hangend Vogelbad Terracotta

Manufactum
Hangend Vogelbad Terracotta
  47,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Als we op zoek zijn naar een bepaald goed en merken dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze eisen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, laten we het product soms maken volgens onze ideeën. Zoals dit vogelbad van vorstbestendig keramiek, dat is opgehangen aan drie stabiele kettingen van gelakte stalen segmenten.

  Een slokje. In alle rust

  Een vogelbad revitaliseert elke tuin: vogels hebben een gelegenheid nodig om hun dorst te lessen en hun veren schoon te maken, en maken levendig gebruik van een drinkplaats. Maar hoe vermakelijk het ook is om vogels bij de drinkplaats te zien, tuinbezitters zijn zich ook bewust van het loerende gevaar: waar een vogel neerstrijkt, is een kat vaak niet ver weg. Daarom is het zinvol om een drinkbak te hebben waarin de gevederde vogels in alle rust een verfrissende slok kunnen nemen.

  Buiten bereik in de lucht. Kattenbestendig

  Deze drinkbak hangt aan een stalen ketting en kan met zijn compacte afmetingen ook op balkons en patio's geplaatst worden. De drinkbak is gemaakt van keramiek. Hij is aan de binnenkant geglazuurd zodat er niets doorheen kan sijpelen, waardoor hij waterdicht is, en het glazuur maakt af en toe schoonmaken ook makkelijker. Drie groeven rondom zorgen voor antislipveiligheid voor gevederde dieren, vooral de kleinere die het moeilijk vinden om van de rand te drinken. Door de drinkbak vlakbij de zitstok te hangen, heeft de tuineigenaar de ideale gelegenheid om de dieren te observeren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19463

   Schaal van vorstbestendig keramiek, gedeeltelijk geglazuurd aan de binnenkant, Ø 27 cm, hoogte 5 cm, gewicht 1,2 kg. Gelakte stalen kettingen, lengte 64 cm. Totaal gewicht 1,3 kg. Geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Vorm en afmetingen kunnen licht afwijken.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten