Denk Keramische Werkstätten

Handmortel Graniet Keramisch

Denk Keramische Werkstätten
Handmortel Graniet Keramisch
  64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Klein - raspt prima. Slijpen op steen.

  De handmortel van Denk is gemaakt van Granicium®, het harde keramische materiaal dat gemaakt wordt van tot steenmeel verwerkt graniet. Met water en effectieve micro-organismen wordt het omgezet in een kleiachtige, delicate massa die alleen voorzichtig kan worden verwerkt. De benodigde tijd is immens, want alleen al het droogproces in de mal duurt twee weken voordat de stamper en raspkom op de hoogste temperatuur op gas kunnen worden gestookt. Het is echter de moeite waard, want met zijn opgeruwde oppervlak is de Granicium® bij uitstek geschikt voor dit doel. Met slechts een beetje druk op de stamper met zijn brede raspoppervlak kunnen verse of gedroogde kruiden en specerijen in zeer korte tijd worden vermalen of tot een pasta worden gemaakt, peper en grof zeezout kunnen zelfs zeer fijn en gelijkmatig worden gemalen. Dit maakt de handmortel ideaal voor het vers vermalen van kleine hoeveelheden aan tafel.

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Productinformatie

  Artikel nummer 15301

   Raspende kom en stamper gemaakt van Granicium®. Inhoud kom 60 ml, hoogte 5 cm, Ø 8,8 cm. Lengte stamper 9 cm, Ø 5 cm. Gewicht 490 g. Schoonmaken in de vaatwasser. Gebruik een beschermende basis op delicate oppervlakken.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen