TicToys

Handgrepen van het Balanceboard

(1 paar)
TicToys
Handgrepen van het Balanceboard
(1 paar)
  37,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Zuivere kurk. Voor de beste houdingsmarkeringen

  Er wordt gezegd dat er acrobatische professionals zijn die zelfs een handstand kunnen doen op het Balanceboard Beech Wood, en wel met hun linkerhand. Wij willen niet zo ver gaan als deze houdingskunstenaars, maar in plaats daarvan bevelen wij de atletische bordgebruiker deze rolgrepen van zuiver kurkeik aan. Ze zijn eenvoudigweg bevestigd aan de randen van het balance board - waar ze zo precies, strak en veilig passen dat je zelfs een beetje spierkracht moet gebruiken om ze op te zetten en af te doen. Enerzijds verhogen de bevestigde rollers de "grip" van het board en anderzijds bieden ze zelfs zwetende handen een veilige houvast voor alle fitness-, Pilates- en yoga-oefeningen die je ermee kunt doen. Meer dan alleen een neveneffect is de gelijktijdige verhoogde slipweerstand die de handvatten het board geven wanneer het als brug wordt opgesteld met de boog naar boven. En bovendien zijn uw houten vloeren beschermd tegen slijtage en strepen dankzij de handgrepen van kurk.

  Moge uw groet aan de ochtendzon voortaan volmaakt evenwichtig zijn. Namaste.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204940

   100% kurk (herkomst Portugal). Elke rol Ø 5 cm, lengte 20 cm. Totaal gewicht 200 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen