Burgon & Ball

Handcultivator roestvrij staal

Burgon & Ball
Handcultivator roestvrij staal
  39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Bedden (en verhoogde bedden) efficiënt losmaken en beluchten.

  De naam komt van het Engelse woord "to grub", wat "graven" betekent. De cultivator is geschikt voor het opbreken, losmaken en beluchten van de grond, vooral bij de voorbereiding van zaaiplaatsen in het bed. De verhouding tussen de lange steel en de kop van het gereedschap is ideaal uitgebalanceerd, en met het lage gewicht (nauwelijks 300 g) zijn er geen tekenen van vermoeidheid te verwachten, zelfs niet bij langdurig gebruik; noch aan de kant van de tuinman, noch aan de kant van het gereedschap, omdat het afkomstig is van de gerenommeerde Engelse fabrikant Burgon & Ball in Sheffield. Wij bevelen de handcultivator aan voor gebruik in de verhoogde bedden uit ons assortiment.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19491

   Roestvrijstalen tanden, rubberhouten handvat met lederen lus. Gemaakt in Engeland. Lengte tanden 6 cm, afstand 3 cm. Totale lengte 44,5 cm, breedte 6,5 cm. Gewicht 270 g.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen