DREITURM

Haarschaar roestvrij staal

DREITURM
Haarschaar roestvrij staal
  119,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Professionele haarschaar voor thuis.

  Haarschaar van professionele kwaliteit met holle slijping, lichte, soepele actie en de kenmerkende fijne microvertanding op het onderste blad. De schuine kant (snijkant) van de bovenste schuine kant wordt zorgvuldig gepolijst. De microvertanding zorgt ervoor dat de snijvlakken het haar goed vastpakken en niet vastlopen of plukken. Dankzij het holle slijpsel is het scherp en heeft het een lange snijkant. Een zachte rubberen buffer ontlast de hand, en de afneembare vingerhaak maakt het gemakkelijk vast te houden en te leiden. U kunt het dus met een gerust hart gebruiken om uw haar te knippen, de punten in te korten of uw pony's recht te trekken. En - nog een teken van een goede schaar - de poten zijn voorzien van schroefdraad en schroeven. Dit maakt twee dingen mogelijk: u kunt de spanning gemakkelijk bijstellen en, indien nodig, de haarschaar geven om te slijpen.

  Dreiturm vervaardigt de haarschaar van het beste speciale schaarstaal. Er zijn meer dan 80 bewerkingen nodig voordat de scharen met de hand kunnen worden geslepen en verwijderd nadat ze in het vuur zijn uitgehard. Daarna wordt elk exemplaar nog eens zorgvuldig gecontroleerd en op snijvaardigheid onderzocht.

  Dreiturm - Manicure-instrumenten uit Solingen

  Deze roestvrijstalen manicure-instrumenten zijn afkomstig van de traditionele fabrikant J. A. Schmidt & Söhne uit Solingen. Sinds 1856 draagt het bestek het merk Dreiturm. En tot op de dag van vandaag is het in 1829 opgerichte familiebedrijf niet alleen trouw gebleven aan de locatie in Solingen, maar vooral aan de ambachtelijke productie. Vervaardiging moet hier letterlijk genomen worden, want de meeste producten worden nog met de hand gemaakt. Voor de schaar bijvoorbeeld zijn meer dan 80 werkstappen nodig. Van de eerste vormgeving van de blenk in de matrijs, via het harden en ontlaten, tot het slijpen en afwerken (het fijnslijpen): Elk individueel instrument wordt met speciale zorg verwerkt en is ontworpen voor een lange levensduur.

  Kwaliteit die loont

  U herkent de hoge kwaliteit onder meer aan de montage van de schaarhelften (boven- en onderring) door middel van schroefdraad en schroef, aan de fijne loop en, last but not least, aan de nauwkeurige afwerking van de snijkanten (waden): Zij mogen elkaar slechts op één punt ontmoeten en, wanneer de schaar wordt gesloten, alleen aan de bovenste snijkant; tussen de bovenste en de onderste balk moet dan een minimale opening zichtbaar blijven. Bij het openen en sluiten beweegt de interface naar de punt. Bij nagelknippers daarentegen is het andersom: de snijkanten worden bij de eindcontrole zo strak gevijld dat de twee hoeken elkaar slechts op één punt in de punt ontmoeten. Daaronder blijft een smalle spleet vrij, die alleen tegen het licht zichtbaar is. Deze sluit volledig wanneer in de nagel wordt geknepen en knijpt de nagel gemakkelijk en schoon af. Al deze handelingen en de zorgvuldigheid ervan vergen tijd en vooral veel intuïtie en ervaring - die geen enkele computer kan vervangen. Dit heeft zijn prijs, maar het loont de moeite want het bestek werkt nauwkeurig en vooral lang.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204901

   Roestvrij staal, fijne matte afwerking. Hol geslepen, met microvertanding op de onderste schuine kant. Met rubberen buffer tussen de ogen en afschroefbare vingerhaak. Totale lengte 17,2 cm, breedte 5,2 cm. Snijlengte 6,5 cm. Gewicht 45 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen