FLORA Wilh. Förster

Groeftrekker verstelbaar

Exclusief
FLORA Wilh. Förster
Groeftrekker verstelbaar
  39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Groef voor groef, rij voor rij

  De ploegschaar is een praktisch instrument voor het zaaien in de volle grond. Het maakt het gemakkelijk om tot vier rechte en parallelle zaadrijen van uniforme diepte te trekken. Voordeel voor de eigen tuin: De kouters zijn verplaatsbaar en kunnen op elke gewenste afstand worden ingesteld of met behulp van de vleugelmoeren volledig worden verwijderd. Dit betekent dat de ploegopener nog steeds kan worden gebruikt op smalle gebieden. Hiervoor laten wij het apparaat ook speciaal voor ons vervaardigen in een smallere breedte dan voor professioneel gebruik gebruik gebruikelijk is.

  Wanneer in rijen wordt gezaaid, heeft elk zaadje evenveel ruimte en licht ter beschikking, en de uniforme rijdiepte zorgt voor een gelijkmatige opkomst van het zaad en voorkomt dat te diep gezaaide zaden verstikken of te hoog gezaaide zaden uitdrogen. Voor de meeste groenten is een zaaidiepte van 3 tot 4 cm optimaal.

  Productinformatie

  Artikel nummer 33600

   Gegalvaniseerd staal, met 4 coulissen. Breedte 50 cm, hoogte 14 cm, diepte 14 cm. Gewicht 930 g. Conische uitloop voor een gereedschapshandgreep (Ø max. 28 mm). Geleverd zonder handvat.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten