LEDA

Grillplaat Vuurkorf Gietijzer

LEDA
Grillplaat Vuurkorf Gietijzer
  49,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Kampvuur of barbecue

  Van LEDA in Oost-Friesland: Een gietijzeren vuurkorf, diepbraun gelakt en met zijn gewicht van 40 kg enorm stabiel, waarin u twee meegeleverde gietijzeren platen plaatst. In de laagste stand kunt u dan de mand met houtblokken stoken - een flakkerend, knapperend kampvuur voor tuin en terras. Als u de platen in de middelste stand zet, kunt u ook houtskool gebruiken en wordt de vuurkorf een barbecue, die al geschikt is voor het bereiden van aardappelen in de schil of brood op stokjes. Maar u kunt er ook een "echte" grill van maken door geschikte grillroosters aan te schaffen en de daarvoor bestemde bovenste steun te gebruiken: De afmetingen van de korf komen overeen met een formaat waarvoor de handel verschillende geschikte roosters aanbiedt. Als accessoire bieden wij hiervoor een voedselveilige geëmailleerde plaat aan, waarop u mager vlees, vis of groenten kunt bereiden of een kookpot kunt plaatsen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14620

   Geëmailleerd rooster en kookplaat voor de vuurkorf. Gemaakt in Duitsland.
   Hoogte 1,5 cm, lengte 30 cm, breedte 24 cm. Gewicht 3,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen