Menu
Gaec des Signaux

Grenoble walnoten

Gaec des Signaux
Grenoble walnoten
  8,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Echte Grenoble walnoten

  De streek rond Grenoble is een van de beroemdste notenteeltgebieden ter wereld. De walnoten die door de plaatselijke notenboeren - de nuciculteurs - worden geteeld, hebben sinds 1938 een beschermde geografische oorsprongsbenaming (AOC) onder de naam Grenoble walnoten. Wij bieden Grenoble walnoten van het ras Franquette. De middelgrote aromatische noten zijn gemakkelijk te kraken. Ze zijn afkomstig van een familiebedrijf dat zich al drie generaties bezighoudt met het telen van de noten. De lichtebraune dop oxideert gemakkelijk, waardoor hij van tijd tot tijd donkerder van kleur kan zijn. Dit is geen teken dat de noten te oud zijn, maar een teken van kwaliteit - het geeft aan dat de noten niet gebleekt zijn, zoals vaak het geval is, maar onbehandeld.

  Ingrediënten en opmerkingen:

  Verkoopbeschrijving:

  Walnoten

  Bewaar- en bereidingsinstructies:

  Koel en droog bewaren.

  Herkomst / herkomst:

  Frankrijk

  Verantwoordelijke exploitant levensmiddelenbedrijf:

  Gaec des Signaux Les Signaux 38470 Teche Frankrijk

  Productinformatie

  Artikel nummer 87937

   1 kg zak
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen