Wildlife Garden

Goudvink handgesneden lindehout

Wildlife Garden
Goudvink handgesneden lindehout
  34,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  ... en de hele zwerm vogels

  Ook al zijn het geen klassieke trekvogels, deze figuren hebben een interessante reis achter de rug: onze leverancier werkt nauw samen met verschillende dorpen in Mantsjoerije, waar houtsnijwerk een lange traditie heeft. De Mantsjoerijnse boeren vullen de wintermaanden met het snijden en schilderen van de figuren. Ze produceren nu ook deze zangvogels van Europese breedtes op basis van de modellen van de fabrikant - zo uitzonderlijk levensecht dat ze zelfs als identificatiehulpmiddel kunnen worden gebruikt. De uitgesneden figuren worden met even nauwkeurig handwerk beschilderd met verf op waterbasis.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13732

   Handgeschilderd lindehout. Pootjes van ommanteld staaldraad. Hoogte 10 cm, lengte 12 cm, breedte 4,5 cm. Gewicht 58 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen